profile-image

Alma Brama

Emri : Alma Brama

Telefon :+355682341202

Email : alm.bra@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
March 1, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Aug. 29, 2019