profile-image

Alma Babo

i Licensuar

Emri : Alma Babo

Telefon :+355662054639

Email : almababo@outlook.it

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 201

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Diploma

Titulli
Psikologji Klinike dhe Komuniteti
Universiteti
Universiteti i Torinos
Fakulteti
Facolta Di Psicologia
Mbaruar
Nov. 8, 2006

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Shërbimi i Pediatrisë Nr.2 të Q.S.U.T
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 1, 2007
Deri
Nov. 3, 2015
Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Poli i Administrimit të Integruar të Q.S.U.T
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 3, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Varesit dhe i trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi
Nga
June 25, 2022
Deri
June 26, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Nov. 12, 2022
Deri
Nov. 20, 2022
Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021