profile-image

Alfred Hoxha

Emri : Alfred Hoxha

Telefon :+355692405490

Email : alfredhoxha51@gmail.com

Vendndodhja : Librazhd

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 24, 2010

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 23, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023