profile-image

Aleksandra Puci

i Licensuar

Emri : Aleksandra Puci

Telefon :+355693887566

Email : aleksandra.puci@shendetesia.gov.al

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 13

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 31, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2001

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Ministria e Mbrojtjes
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2010
Deri
Feb. 24, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Meditimi Mindfulnes ne trajtimin e stresit/ankthit
Nga
Nov. 20, 2019
Deri
Nov. 21, 2019