profile-image

Alda Taullau/Nushi

i Licensuar

Emri : Alda Taullau/Nushi

Telefon :+355672000533

Email : aldataullau1@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 184

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 31, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 6, 2012

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 24, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Bashkia Lushnje
Pozicioni
Terapiste Okupacionale/Edukatore Zhvillimi
Nga
April 4, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Nov. 12, 2022
Deri
Nov. 20, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Oct. 6, 2023
Deri
Oct. 8, 2023
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizimi
Nga
Oct. 20, 2023
Deri
Oct. 20, 2023