profile-image

Alda Marku

Emri : Alda Marku

Telefon :+355692872225

Email : aldamarku09@gmail.com

Vendndodhja : Lezhë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Fakulteti "Wisdom University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 13, 2015

Master

Titulli
Master Profesional ne Keshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 30, 2019