profile-image

Albana Telhai

i Licensuar

Emri : Albana Telhai

Telefon :+355696881131

Email : albana.telhai@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 29

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 8, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Reparti Ushtarak Nr. 6670
Pozicioni
Shefe e Sektorit Psiko-social
Nga
May 6, 2014
Deri
None