profile-image

Aina Duka

Emri : Aina Duka

Telefon :+355682880945

Email : ainaduka95@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Sept. 25, 2017

Master

Titulli
Master Profesjonal Psikologji ne Institucione
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Sept. 27, 2018