profile-image

Aida Yzeiri

i Licensuar

Emri : Aida Yzeiri

Telefon :+355672892214

Email : aidayzeiri@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 404

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Master

Titulli
Ndërmjetësim Familjar dhe Komunitar
Universiteti
Universiteti Katolik i Zemrës së Shenjtë, Itali
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Dec. 16, 2009

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme Profesionale "Kristo Isak", Berat
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 16, 2004
Deri
March 31, 2008

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale...
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023
Fusha
Titulli
Psikologjia e bindjes, manipulimi etik. Teknika te
Nga
May 27, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023