profile-image

Aida Tusha

i Licensuar

Emri : Aida Tusha

Telefon :+355692046558

Email : aidatushaj@hotmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 266

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "9-çare Njazi Mastori"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 25, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Nov. 12, 2022
Deri
Nov. 20, 2022
Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Roli i psik. në menaxhimin e sjelljeve devijante
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023