profile-image

Aida Koci

Emri : Aida Koci

Telefon :+355683302657

Email : aidakoci8@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 20, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2022