profile-image

Agetina Deda

i Licensuar

Emri : Agetina Deda

Telefon :+355696169334

Email : agetinadeda@yahoo.com

Vendndodhja : Rrëshen

Nr Licence : 68

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 3, 2007

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 21, 2011

Eksperienca

Fusha
Mësuesi
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Pashko Vasa", Rrëshen
Pozicioni
Mësuese Ndihmëse për nxënës me aftësi të kufizuara
Nga
March 19, 2015
Deri
None
Fusha
Mësuesi
Institucioni
Shkolla e mesme e bashkuar, Gjegjan
Pozicioni
Mësuese
Nga
Sept. 29, 2007
Deri
Sept. 30, 2008
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e mesme "Sabah Sinani", Pukë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2008
Deri
Feb. 12, 2012

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes te femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021