profile-image

Adelaida Larti

i Licensuar

Emri : Adelaida Larti

Email : adela_larti@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 507

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 28, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 28, 2010

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trauma dhe crregullimi i stresit post-traumatik
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 6, 2020
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale...
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023