profile-image

Adela Barbullushi

i Licensuar

Emri : Adela Barbullushi

Telefon :+355696768070

Email : adelabarbullushi@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 263

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2008

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2015
Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 6, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Shejnaze Juka"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
June 3, 2010
Deri
None
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Dajç"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Dec. 1, 2008
Deri
June 3, 2010

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikologjike te shkaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Crregullimet sjellore,shfaqja e trajtimi i tyre
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023