profile-image

Ada Mehmeti

i Licensuar

Emri : Ada Mehmeti

Telefon :+355699174111

Email : ada.mehmeti@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 775

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 22, 2013

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 3, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Q.S.U "Nënë Tereza", Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 26, 2018
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapia permes artit dhe lojes me femije.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020