profile-image

Xheni Halili

i Licensuar

Emri : Xheni Halili

Telefon :696352674

Email : xheni_shahini@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 511

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 28, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
Dec. 1, 2023
Deri
Dec. 1, 2023