profile-image

Valmira Duro

Emri : Valmira Duro

Telefon :693297525

Email : valmira.duro@hotmail.com

Vendndodhja : Këlcyr

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 16, 2018

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Aug. 5, 2013

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
July 21, 2023
Deri
July 21, 2023