profile-image

Valentina Morina-Xhomaqi

i Licensuar

Emri : Valentina Morina-Xhomaqi

Telefon :0699464656

Email : tinatirana@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1096

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Kolegji Universitar FAMA
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
March 21, 2011

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 21, 2016