profile-image

Valbona Zefi

i Licensuar

Emri : Valbona Zefi

Telefon :0697478127

Email : valbonazefi12@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 506

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 28, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 14, 2014