profile-image

Suada Rexhepi

Emri : Suada Rexhepi

Telefon :696552753

Email : suada.rexhepi@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 13, 2015

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2017