profile-image

Spiridhona Bello

i Licensuar

Emri : Spiridhona Bello

Telefon :693791000

Email : belloona12@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 1028

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2016

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2018

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023