profile-image

Sonila Karaj

i Licensuar

Emri : Sonila Karaj

Telefon :+355686045743

Email : sonilakaraj11@gmail.com

Vendndodhja : Përrenjas

Nr Licence : 1028

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Uniersiteti Shteteror i Tetoves
Fakulteti
Fakulteti i Filozofisë
Mbaruar
June 24, 2013

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 22, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
ADHD ne klasat gjithperfshirse:Teknika dhe mjete
Nga
Nov. 18, 2021
Deri
Nov. 19, 2021