profile-image

Sonila Hoxha

i Licensuar

Emri : Sonila Hoxha

Telefon :0692642618

Email : dt.sonilahoxha@outlook.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1042

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 31, 2023

Bachelor

Titulli
psikolog shkollor dhe organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2003

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 24, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023