profile-image

Silvana Beqiri/Karaj

Emri : Silvana Beqiri/Karaj

Telefon :+355696704490

Email : silvanabeqiri96@gmail.com

Vendndodhja : None

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 16, 2014

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 5, 2016