profile-image

Sabina Tahsimi

i Licensuar

Emri : Sabina Tahsimi

Telefon :693310170

Email : sabina_tahsimi@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 488

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 8, 2019

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Gjeneves
Fakulteti
None
Mbaruar
July 19, 2005

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
Nov. 18, 2023
Deri
Nov. 18, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023