profile-image

Rosita Pustina

i Licensuar

Emri : Rosita Pustina

Telefon :696221186

Email : r_pustina@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 920

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 3, 2014

Master

Titulli
Master ne Pikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 3, 2018

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020