profile-image

Risola Lika

Emri : Risola Lika

Telefon :

Email : ees@a.al

Vendndodhja : Shkodër

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Aug. 28, 2014

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 3, 2017