profile-image

Rigerta Xhakollari

i Licensuar

Emri : Rigerta Xhakollari

Telefon :695648022

Email : gerta.xhakollari@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 469

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 21, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike - Këshillimi
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 19, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz
Pozicioni
Psikologe shkollore
Nga
April 23, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
March 12, 2021
Deri
March 13, 2021