profile-image

Paola Gjika

i Licensuar

Emri : Paola Gjika

Telefon :+355696725301

Email : paolagjika2021@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 600

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 10, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 15, 2012

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 3, 2014