profile-image

Orjeta Koci

i Licensuar

Emri : Orjeta Koci

Telefon :

Email : orjeta.koci@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 613

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
Sept. 30, 2019

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë Artit dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2013

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 21, 2023