profile-image

Nertila Sulenji

i Licensuar

Emri : Nertila Sulenji

Telefon :0673651867

Email : nertila.lera@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 914

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 15, 2016

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 3, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 21, 2023