profile-image

Mariela Lazi

i Licensuar

Emri : Mariela Lazi

Telefon :695641604

Email : elalazi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 476

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2006

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 15, 2015

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajnim mbi traumen dhe nderhyrjet terapeutike
Nga
April 18, 2022
Deri
April 22, 2022