profile-image

Majlinda Xhika

i Licensuar

Emri : Majlinda Xhika

Telefon :696324527

Email : majlindaxhika@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 906

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 10, 2014

Master

Titulli
master i shkencave psikologji klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 28, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021