profile-image

Loreta Mamani

i Licensuar

Emri : Loreta Mamani

Telefon :694640798

Email : loretamamani|@hotmail.com

Vendndodhja : Gjirokastër

Nr Licence : 905

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 3, 2019

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 23, 2020

Doktoratura

Titulli
Doktorr ne Psikologji-Pedagogji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 20, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023