profile-image

Ledina Lekgegaj/Laze

i Licensuar

Emri : Ledina Lekgegaj/Laze

Telefon :674942340

Email : leditep86@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 146

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 5, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 5, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020