profile-image

Laura Cami

i Licensuar

Emri : Laura Cami

Telefon :672765081

Email : laura_koro@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 512

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 28, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023