profile-image

Kristina Xhara / Agolli

i Licensuar

Emri : Kristina Xhara / Agolli

Telefon :697842418

Email : kristinaxhara@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 864

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 25, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 25, 2018

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023