profile-image

Klodjana Ziri/Perleka

Emri : Klodjana Ziri/Perleka

Telefon :695774470

Email : k.ziri@icloud.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 14, 2013

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 2, 2015