profile-image

Klodian Gega

i Licensuar

Emri : Klodian Gega

Telefon :0673884904

Email : klodi_gega@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 536

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 5, 2019

Diploma

Titulli
Psikolog Klinicist
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2002

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022