profile-image

Jonilda Zenelhasani

i Licensuar

Emri : Jonilda Zenelhasani

Telefon :673884087

Email : jonildazeneli@gmail.com

Vendndodhja : Dibër

Nr Licence : 662

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 8, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
April 3, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimindhe menaxhimin e sjellje
Nga
April 30, 2021
Deri
May 1, 2021