profile-image

Irma Leka/Peza

i Licensuar

Emri : Irma Leka/Peza

Telefon :+355676909289

Email : lekairma@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 287

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Diploma

Titulli
Psikolog Klinicist
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 3, 2003

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021