profile-image

Hume Kertusha

i Licensuar

Emri : Hume Kertusha

Telefon :675976284

Email : humakertusha@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 648

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 30, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
Oct. 15, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Aug. 29, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Trajnim mbi traumen dhe nderhyrjet terapeutike
Nga
April 18, 2022
Deri
April 22, 2022
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
Dec. 1, 2023
Deri
Dec. 1, 2023