profile-image

Hike Karaj

Emri : Hike Karaj

Telefon :686490972

Email : hikekaraj@yahoo.com

Vendndodhja : Fushë-Krujë

Bachelor

Titulli
Shkenca Psikologjike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 15, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 31, 2017