profile-image

Greta Talo

i Licensuar

Emri : Greta Talo

Telefon :693576828

Email : greta.manca@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 116

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
None
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022