profile-image

Greta Mani

i Licensuar

Emri : Greta Mani

Telefon :693840464

Email : mani.greta@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 739

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 23, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 15, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018