profile-image

Gea Gjoni

Emri : Gea Gjoni

Telefon :696406906

Email : geahuta1991@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Planetar i Tiranes
Fakulteti
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqerore
Mbaruar
Oct. 13, 2012

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 25, 2017