profile-image

Frrok Gjikolaj

i Licensuar

Emri : Frrok Gjikolaj

Telefon :685567861

Email : frrokgjikolaj@yahoo.com

Vendndodhja : Lezhë

Nr Licence : 610

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
Oct. 2, 2015

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Aug. 29, 2017