profile-image

Esmiralda Kafellari

i Licensuar

Emri : Esmiralda Kafellari

Telefon :672184025

Email : ekafellari@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 691

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 4, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 17, 2017

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 25, 2012
Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 10, 2014