profile-image

Esmeralda Cjapi

Emri : Esmeralda Cjapi

Telefon :694135670

Email : esmeraldacjapi1991@hotmail.com

Vendndodhja : Ura Vajgurore

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2012

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i tiranes
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 28, 2018