profile-image

Esida Hasaj

i Licensuar

Emri : Esida Hasaj

Telefon :692333392

Email : esidahasaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 53

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2008

Eksperienca

Fusha
Drejtësia për të Miturit
Institucioni
Qendra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020